راهنمای خرید ویدئو پروژکتور بی سیم، مزایا و معایب وایرلس بودن
راهنمای خرید ویدئو پروژکتور بی سیم، مزایا و معایب وایرلس بودن

راهنمای خرید ویدئو پروژکتور بی سیم، مزایا و معایب وایرلس بودن

آیا تا به حال از پروژکتور بی سیم استفاده کرده اید؟ تقریباً به اندازه یک تلفن همراه راحت است. به هر حال، بسیاری از پروژکتورهای جیبی یا پیکو نیز به عنوان پروژکتورهای بی سیم عمل می کنند. با این گفته، نسخه های بی سیم پروژکتور LCD (نمایشگر کریستال مایع)، DLP (پردازش نور دیجیتال)، یا LCoS (کریستال مایع روی سیلیکون) نیز وجود دارد.

فناوری پروژکتور بی‌سیم تا حدی بهبود یافته است که در صورتی که می‌خواهید مخاطبان زیادی تصاویر را با شما ببینند، در حالی که در زمان شخصی خود چیزی را روی لپ‌تاپ تماشا می‌کنید، می‌توانید ارائه‌ها یا فیلم‌ها را در حال حرکت تماشا کنید.

ویدئو پروژکتور بی سیم چیست؟

یک پروژکتور بی‌سیم قادر است به‌صورت بی‌سیم یا از راه دور به رایانه‌ها، تبلت‌ها، پخش‌کننده‌های DVD یا BD، جعبه‌های کابلی یا ماهواره‌ای، یا سایر منابع رسانه با کمک گیرنده متصل شود تا هر فیلم، کلیپ، برنامه تلویزیونی، کانال، یا رابط کاربری روی صفحه نمایش یا دیوار. همه این کارها را بدون وصل کردن یک سیم انجام می دهد. از فرکانس های رادیویی و موارد مشابه برای نمایش ارائه ها، اسناد، فیلم ها، بازی های ویدیویی و غیره از فاصله صد فوتی استفاده می کند.

نحوه دریافت اطلاعات این پروژکتورهای بی سیم از مدلی به مدل دیگر و برند دیگر متفاوت است. در اینجا فناوری های مختلفی هستند. که شامل موارد زیر است:

دانگل USB و کارت بی سیم:

دانگل USB که به عنوان فرستنده بی سیم سیگنال هایی که توسط پروژکتور بی سیم دریافت می شود، عمل می کند که به نوبه خود می تواند از یک کارت بی سیم داخلی استفاده کند.

برنامه کنترل از راه دور گوشی هوشمند یا تبلت:

پروژکتورهایی وجود دارند که از یک برنامه تلفن هوشمند یا تبلت برای کنترل آن یا اتصال آن به دستگاه های دیگر استفاده می کنند در حالی که برنامه به نوعی واسطه عمل می کند.

شبکه Wi-Fi:

برخی از پروژکتورها از طریق اتصال Wi-Fi یا با تنظیم LAN بی سیم به جریان ها یا دستگاه های دیگر متصل می شوند. آنها همچنین می توانند اسناد و ارائه ها را از طریق اتصال Wi-Fi به تلفن هوشمند شما نمایش دهند.

تبدیل یا ارتقاء پروژکتور بی‌سیم:

نیازی نیست پروژکتورهای قدیمی را با کابل‌های HDMI، DVI یا VGA که با دستگاه‌های کابلی یا نمایشگر شما ناسازگار هستند دور بیندازید. حتی بدون آداپتورها، همچنان می توانید از آنها استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید آنها را به پروژکتورهای بی سیم تبدیل کنید. چیزهایی مانند مبدل های بی سیم وجود دارند که راه حل HDMI بدون کابل را در اختیار شما قرار می دهند. آنها به هر دستگاه HDMI متصل می شوند و به شما امکان می دهند پروژکتور خود را در سراسر خانه حرکت دهید.

مزایا و معایب وایرلس بودن

هنگام خرید پروژکتورهای بی سیم، باید بتوانید هنگام مرور مجموعه کامل آنها، بدانید که به دنبال چه هستید. هر نوع پروژکتور بی سیم مزایا و معایب خاص خود را دارد.

قابلیت‌های بی‌سیم داخلی:

اگر به ارتقای یک پروژکتور بی‌سیم فکر می‌کنید، باید بدانید که گران‌ترین پروژکتورها در وهله اول بی‌سیم ساخته شده‌اند. آنها به نوعی مانند تلفن های همراه کار می کنند که باید آنها را به برق وصل کنید. ممکن است باتری داشته باشند یا نداشته باشند تا بتوانید آنها را مانند لپ تاپ در کیف خود با خود بیاورید. گران‌ترین‌ها معمولاً از این نوع هستند، اما حداقل مطمئناً از همان ابتدا بی‌سیم هستند.
مزایا: شما مجبور نیستید پروژکتور خود را به یک پروژکتور بی سیم تبدیل کنید. شما مطمئن هستید که دستگاه بی سیم است و خطر هدر دادن پول خود را برای مبدلی که کار نمی کند، نخواهید داشت. به جای ارتقا، از همان ابتدا به بی سیم بروید.
معایب: پروژکتورهایی با قابلیت های بی سیم داخلی بسیار گران هستند. شاید خرید یک پروژکتور مدرن با قابلیت اتصال Wi-Fi ارزان تر باشد زیرا امروزه هر خانه دارای Wi-Fi است.

پروژکتورهای با قابلیت برنامه بی سیم:

می توانید از یک برنامه برای اتصال Wi-Fi خود به جعبه کابل، تلفن هوشمند، رایانه شخصی یا پخش کننده DVD/BD خود استفاده کنید. پروژکتورها معمولاً دارای عملکرد بی سیم محدود به مشاهده اسناد یا تصاویر ساده هستند، بنابراین انتظار نداشته باشید که Hulu یا Netflix را روی صفحه نمایش از طریق تلفن خود پخش کنید، مگر اینکه پروژکتور به طور خاص برای بی سیم طراحی شده باشد. گوشی هوشمند یا تبلت خود را برای اندازه گیری خوب به یک کنترل از راه دور برای پروژکتور خود تبدیل کنید.
مزایا: دریافت یک برنامه رایگان یا خرید برنامه ای که اتصالات مبتنی بر Wi-Fi را بین پخش کننده رسانه و پروژکتور شما انجام می دهد مقرون به صرفه تر است. تا زمانی که اینترنت وای فای دارید، می توانید از آن استفاده کنید، به خصوص اگر پروژکتوری از تولیدکنندگانی مانند اپل باشد.
معایب: ممکن است مشکلاتی در رابطه با سازگاری و قدرت سیگنال داشته باشید. وای فای به طرز بدنامی متزلزل است، به خصوص زمانی که با سیگنالی در یک نقطه بد در خانه یا چیزی دیگر سروکار دارید.

ارتقاء بی سیم برای پروژکتورهای غیر بی سیم:

می توانید پروژکتور HDMI، DVI، VGA یا DP قدیمی خود را به یک پروژکتور بی سیم تبدیل کنید تا زمانی که بتوانید فرستنده و گیرنده ای برای آنها بخرید که کار می کند. فقط فرستنده را به پخش کننده رسانه وصل کنید، گیرنده را به پروژکتور وصل کنید، و سپس اگر آنها سازگار هستند، می توانید به مرحله بعد بروید. شما می توانید به صورت بی سیم این دو را با وضوح قابل اعتماد وصل کنید، حتی اگر اتصالات سیمی به عنوان یک قاعده کلی، اتصالات بهتری را ارائه دهند.
مزایا: به‌روزرسانی بی‌سیم بسیار ارزان‌تر است و بسیاری از دستگاه‌های قدیمی یا غیر بی‌سیم را می‌توان با توجه به اینکه سخت‌افزار مناسبی برای این کار دارید، تبدیل کرد. فقط فرستنده را روی دستگاه و گیرنده را روی پروژکتور قرار دهید.
معایب: مشکلات کیفیت اتصال وجود دارد که ممکن است نگران آنها باشید. علاوه بر این، این اطمینان یا قطعیت نیست که پروژکتور استاندارد شما حتی با ارتقاء مبدل سازگار است. شما باید بررسی کنید.

چرا بی سیم؟

ارتقاء راه حل کابلی قدیمی خود به یک بی سیم می تواند بسیار پیچیده یا غیر ضروری باشد. در مورد نوع پروژکتور خود تحقیق کنید. شاید از نوعی باشد که به راحتی به اینترنت متصل می شود، بنابراین می توانید به همین راحتی آن را با تلفن هوشمند یا لپ تاپ خود پیوند دهید تا صفحه نمایش آنها را منعکس کنید و ویدیو یا صدای آنها را پخش کنید. در غیر این صورت، ممکن است لازم باشد دستگاه ها را با یک بسته ترکیبی فرستنده و گیرنده به پروژکتور خود متصل کنید.

بدون کابل بیشتر! نمی توان به اندازه کافی تأکید کرد که بی سیم بودن و کار نکردن با کابل های HDMI یا کواکسیال چقدر سودمند است. کامپیوتر، پخش کننده دی وی دی، کنسول بازی یا جعبه کابل شما باید بتوانند به پروژکتور شما متصل شوند و اطلاعات صفحه نمایش خود را با آن به اشتراک بگذارند تا زمانی که Wi-Fi آماده است یا تا زمانی که یک ارتقاء سخت افزار بی سیم خوب برای استاندارد خود خریداری کرده باشید.

راحتی شگفت انگیز:

هر چیزی بی سیم راحت است. شما می توانید پروژکتور را به هر نحوی که می خواهید قرار دهید تا زمانی که در حد عقل باشد و فن ها و فیلترهای آن فضای کافی برای اجرا داشته باشند. شما مجبور نخواهید بود با سیم سر و کار داشته باشید، بنابراین مدیریت کابل اکنون حداکثر به سیمی که برای وصل کردن پروژکتور به پریز استفاده می کنید محدود می شود. این به طرز شگفت انگیزی راحت است و دستگاه شما را به چیزی سیار و قابل حمل تبدیل می کند. دیگر لازم نیست در سیم ها بگردید.

انتقال کوتاه‌تر بین ارائه‌کنندگان:

لازم نیست هر بار که چندین ارائه انجام می‌شود، پروژکتورها را یکی پس از دیگری به رایانه‌ها وصل و جدا کنید. ارائه‌کنندگان می‌توانند بدون نیاز به راه‌اندازی مجدد یا دریافت درایور برای هر چیزی، در یک لحظه به چندین رایانه متصل شوند. همه چیز راحت تر و سریع تر است. یک پروژکتور با کارت بی‌سیم داخلی می‌تواند به پروژکتورهای همان برند متصل شود یا برای اتصال به پروژکتورهای مارک‌های دیگر (سازگار) به یک برنامه نیاز دارد. برای اتصال یک پروژکتور غیر بی سیم به کامپیوتر به سخت افزار نیاز دارید.

سازگاری برتر و سازگاری با BYOD:

اکثر رایانه ها یا تلفن های قرن بیست و یکمی می توانند به اینترنت متصل شوند. بنابراین، منطقی است که یک برنامه سازگار با BYOD دریافت کنید تا به شما امکان دهد دستگاه ها را به صورت بی سیم به پروژکتور خود وصل کنید یا برعکس. آنهایی که تراشه وای فای یا اتصال بی سیم ندارند می توانند به جای آن با کمک یک فرستنده و گیرنده ترکیب ارتقاء بی سیم به یک دستگاه بی سیم تبدیل شوند.

انواع پروژکتورهای بی سیم

دو نوع پروژکتور وجود دارد که می توانند از بی سیم بودن بهره ببرند. یک سینمای خانگی و یک نمایش تجاری وجود دارد. از لحاظ فنی می‌توانید یک پروژکتور آموزشی در آنجا قرار دهید، اما معمولاً آنها فقط پروژکتورهایی هستند که می‌توانید به کلاس خود ببرید و به هر حال از ویدئو پروژکتورهای خانگی گرفته تا پروژکتورهای تجاری را شامل می‌شوند. حداقل با این دو مورد، آنها بر اساس نسبت ابعاد و اندازه صفحه نمایش طبقه بندی می شوند.

پروژکتورهای سینمای خانگی:

پروژکتورهای سینمای خانگی آنهایی هستند که برای کار در سینماهای خانگی در پذیرایی یا اتاق نشیمن شما طراحی شده اند. آنها با نسبت کنتراست پایین، روشنایی و رزولوشن های 720p تا 1080p HD و همچنین 4K UltraHD مشخص می شوند. آنها در تاریکی یا با پرده های بسته کار می کنند. آنها همچنین با ویدیوها بهتر از ارائه ها کار می کنند زیرا برای نسبت تصویر 16:9 طراحی شده اند.
برخی از پروژکتورهای سینمای خانگی حتی مانند Epson PowerLite 3020e دارای عملکرد سه بعدی هستند. فناوری پروژکتور بی‌سیم برای پروژکتورهای خانگی مفید است، حتی اگر کابل‌ها در یک مرکز سرگرمی خانگی تقریباً اجتناب ناپذیر باشند، زیرا به شما امکان تحرک بیشتر برای تماشای فیلم را می‌دهد. حل کردن صفحه کلید و صفحه‌های غیرمرکز بدون استفاده از تصحیح کیستون یا تغییر لنز آسان‌تر است، همچنین زمانی که می‌توانید پروژکتور خود را به هر مکانی که می‌خواهید حرکت دهید.

جنبه کلیدی یک پروژکتور سینمای خانگی توانایی آن در مدیریت روان ویدیو با نور کمی محیط اطراف است. بنابراین، شاید استفاده از روتر بی سیم با این نوع پروژکتور ضروری نباشد، زیرا شما محدود به تماشای فیلم خود در صفحه نمایش بزرگ پروژکتور یا سینمای خانگی خود خواهید بود. برای تماشای فیلم خود در جای دیگری باید پرده های خانه خود را ببندید. همچنین، اگر می خواهید مشاهده شخصی موبایلی داشته باشید، لپ تاپ بهتر است. گروهی از مردم صرف نظر از حضور کابلی، تماشای سینمای خانگی را ترجیح می دهند.

پروژکتورهای تجاری:

یک پروژکتور تجاری از پروژکتور سینمای خانگی متمایز است زیرا نسبت تصویر آن 16:10 به جای 16:9 است. وضوح تصویر نیز کمی متفاوت است، اما نزدیک به آن چیزی است که یک پروژکتور سینمای خانگی 1080p یا 4K قادر به نمایش آن است، زیرا معمولاً به ایستگاه های کاری رایانه شخصی و رایانه های شخصی نوت بوک، که در غیر این صورت به عنوان دسکتاپ و لپ تاپ شناخته می شوند، متصل است. به عبارت دیگر، آنها برای استفاده اداری با رابط کاربری کامپیوتر هستند.
آنها بهترین استفاده را برای محتوای چندرسانه ای دارند. جدا از فیلم هایی که توسط برنامه پخش کننده رسانه کامپیوتر پخش می شود، همچنین می تواند نمودارهای دایره ای و سایر بیت های اطلاعات ارائه شده به صورت اسلاید را نمایش دهد. این پیکسل‌های اضافی برای نصب اضافی صفحه‌نمایش مورد نیاز برای همه ارائه‌های پاورپوینت یا اینفوگرافیک‌هایی هستند که قرار است یک کارمند دفتر معین ارائه کند.

رزولوشن صفحه نمایش بسته به نوع پروژکتور تجاری که از آن استفاده می کنید مانند XGA (1024 x 768 پیکسل) و SXGA (1280 x 1024 پیکسل) و همچنین WXGA (1280 x 800 پیکسل) و WUXGA (1980 x 1200 پیکسل) بالا است. آنها تقریباً معادل وضوح تصویر ویدئو پروژکتور 1080p (1920 × 1080 پیکسل) تا 4K (از 3840×2160 تا 4096×2304 پیکسل هستند). این پروژکتورها همچنین باید به اندازه کافی روشن (از نظر لومن) باشند تا در زیر نور محیط یا حتی نور روز قابل مشاهده باشند.

 

سوالات متداول پروژکتورهای بی سیم

هر پروژکتور بی سیم متفاوت است و از فناوری های جدیدی استفاده می کند که هیچ پروتکل موجودی ندارند. بهترین گزینه برای خرید چنین دستگاه هایی این است که اطلاعات بیشتری در مورد آنها جمع آوری کنید. اگر یک مبدل بی سیم است، ممکن است برای تنظیم آن به کمک نیاز داشته باشید. اگر یک پروژکتور بی سیم داخلی است، باید دستورالعمل یا کتابچه راهنمای کاربر را در مورد نحوه استفاده از آنها با تلویزیون صفحه تخت HDMI یا تلویزیون HD خود بخوانید.

با در نظر گرفتن این موضوع، در اینجا متداول ترین سؤالاتیکه مشتریان هنگام تهیه یک پروژکتور بی سیم خودشان دارند. آنها را بخوانید و ببینید آیا سؤالات شما در مورد فناوری بی سیم در پروژکتورها از طریق این سؤالات متداول پاسخ داده شده است یا خیر.

آیا پروژکتورهای بی سیم برای استفاده در سینمای خانگی وجود دارد؟

بله، پروژکتورهای بی سیم برای استفاده در سینمای خانگی مانند Epson Home Cinema 3600e و Epson HC5030 UBE وجود دارد. اگرچه ممکن است تعجب کنید که بی سیم بودن در یک مدل عمدتاً سیمی سینمای خانگی با انواع سوئیچرها و اسپلیترهای ماتریسی چیست، در واقع داشتن یک فرستنده و گیرنده بی سیم بسیار راحت است تا بتوانید گزینه سوم یا چهارم را داشته باشید. دستگاه های نمایش رسانه در بالای مانیتورها و تلویزیون های HD.

آیا می توانید قابلیت های بی سیم را به پروژکتور غیر بی سیم خود اضافه کنید؟

همانطور که در بخش بالا توضیح داده شد، این امکان وجود دارد که پروژکتور استاندارد غیر بی سیم خود را با سخت افزار به یک پروژکتور بی سیم تبدیل کنید. قیمت تبدیل از 50 تا 1200 دلار متغیر است. جایگزین های ارزان تری برای پروژکتورهای بی سیم وجود دارد که شامل استفاده از شبکه های موجود می شود. موارد گران تر شامل وصل کردن فرستنده و گیرنده برای اتصال پروژکتور به یک دستگاه رسانه ای مانند لپ تاپ یا پخش کننده BD است.

آیا می توانید برای بی سیم کردن پروژکتور خود از شبکه های موجود استفاده کنید؟

اگر یک پروژکتور پیشرفته و مدرن دارید، باید قابلیت اتصال به Wi-Fi یا سایر شبکه های موجود را داشته باشد. این دستگاه‌ها هستند که از شما می‌خواهند نرم‌افزاری را روی لپ‌تاپ، تلفن هوشمند یا تبلت خود دانلود کنید. دستگاه شما به عنوان کنترل از راه دور یا مرکز کنترل واسطه عمل خواهد کرد. برخی از دستگاه‌های اپل یا IOGear حتی دارای دو جعبه هستند که به شما امکان می‌دهند ویدیوهای HD را به‌صورت بی‌سیم بین گیرنده و پروژکتور پخش کنید که به طور کامل شامل نرم‌افزار نیستند.

برنامه های پروژکتور چیست و چگونه کار می کنند؟

برنامه‌هایی وجود دارند که به شما امکان می‌دهند عملکرد بی‌سیم را از پروژکتور خود به دست آورید، زیرا بسیاری از این پروژکتورها دارای سیستم‌عامل‌هایی هستند که با چنین برنامه‌هایی سازگار هستند و گوشی‌های هوشمند برای آن‌ها ساخته شده‌اند. برای جزئیات بیشتر برنامه‌های بی‌سیم را در App Store Apple یا Android Market جستجو کنید. به خاطر داشته باشید که بهترین برنامه ها در وهله اول با پروژکتورهای گران قیمت مدرن با اتصال Wi-Fi بهترین کار را دارند.

فرستنده و گیرنده چیست؟

می‌توانید پروژکتوری را که دارای قابلیت Wi-Fi داخلی یا بی‌سیم نیست، با وصل کردن یک گیرنده از یک طرف به آن و سپس وصل کردن فرستنده در انتهای پخش‌کننده رسانه ارتقا دهید. به جای استفاده از اتصال Wi-Fi به عنوان واسطه، فرستنده – معمولاً یک دانگل یا USB – به کنسول، جعبه کابل، رایانه، پخش کننده رسانه یا سایر دستگاه های منبع دیگر وصل می شود تا سیگنال را به گیرنده منتقل کند. به پروژکتور وصل شده است. اگر پروژکتور یک تراشه اتصال بی سیم داشته باشد آسان تر است.

آیا اکنون یک پروژکتور بی سیم می خواهید؟

اگر اکنون می خواهید یک پروژکتور بی سیم داشته باشید، خوش شانس هستید زیرا سازندگانی مانند اپسون، پاناسونیک، NEC، هیتاچی، بنکیو، کریستی و غیره همگی پروژکتورهای بی سیم در دسترس دارند. آنها از پروژکتورهای قدیمی که می توانید با کیت بی سیم فرستنده و گیرنده به بی سیم تبدیل کنید، پروژکتورهایی که می توانید آنها را به مراقبت از پروژکتور بی سیم یک برنامه خاص تبدیل کنید، یا پروژکتورهایی که به طور خاص برای بی سیم ساخته شده اند را شامل می شوند.

با توجه به اینکه چقدر راحت است، باید مشتاق تهیه یک پروژکتور بی سیم باشید. مطمئناً، آنها بیشتر از انواع پیکو پروژکتورها هستند تا بتوانید آنها را مانند یک گوشی هوشمند در هر جایی با خود ببرید. با این حال، مواردی نیز وجود دارند که به پخش کننده BD یا کنسول بازی شما اجازه می دهند تا در هر کجای خانه که هستید از راه دور به آن متصل شود، در صورتی که می خواهید پروژکتور خود را مانند لپ تاپ به اطراف بکشید تا در حین خوردن شام یا چیزی دیگر، Game of Thrones را تماشا کنید.

منبع: projectorninja

ترجمه شده از James Core