ویدئو پروژکتور تعاملی چیست؟
پروژکتورهای تعاملی در محیط های آموزشی و کاری به طور فزاینده ای محبوب می شوند. آنها به کاربران اجازه می دهند در مقایسه با پروژکتورهای سنتی، ارائه های جذاب تری ارائه دهند. کاربران می توانند با تصاویر پیش بینی شده در زمان واقعی تعامل داشته باشند. پروژکتورهای تعاملی کلاس ها و جلسات اتاق هیئت مدیره را سرگرم کننده و هیجان انگیز می کنند.
ویدئو پروژکتور تعاملی
یک پروژکتور تعاملی برای اهداف آموزشی یا ارائه طراحی شده است. مانند یک پروژکتور سینمای خانگی تصاویر را به نمایش می گذارد. با این حال، به کاربران اجازه می دهد تا با تصاویر پیش بینی شده تعامل داشته باشند. آنها می توانند اسلایدها را تغییر دهند، متن را برجسته کرده و بنویسند، و نمودارهایی را در زمان واقعی روی تصاویر بکشند. پروژکتورها از حسگرهایی برای ردیابی حرکت روی صفحه و نمایش دیجیتالی آن استفاده می کنند. پروژکتورهای تعاملی مقرون به صرفه از قلم های دیجیتال استفاده می کنند تا امکان تعامل با کاربر را فراهم کنند. مدلهای جدیدتر و گرانتر پروژکتورهای تعاملی از لمس انگشت نیز پشتیبانی میکنند. آنها اجازه می دهند هر صفحه یا دیواری را به صفحه نمایش لمسی تعاملی تبدیل کنند.
پروژکتورهای تعاملی مستقیماً بالای پرده نمایش یا وایت برد کلاس درس نصب می شوند. بنابراین، آنها باید نسبت پرتاب فوق کوتاه داشته باشند. با خروجی روشنایی بالای خود از کاهش کیفیت نمایشگر توسط پروژکتور جلوگیری می کند. برخی از پروژکتورهای تعاملی ممکن است نسبت پرتاب کوتاهی داشته باشند و در فاصله سه تا چهار فوتی از پرده نمایش یا وایت برد قرار بگیرند. آنها را می توان روی سقف یا دیوار با استفاده از پایه نصب کرد.
پروژکتورهای تعاملی در مقایسه با پروژکتورهای سینمای خانگی گرانتر هستند. آنها ممکن است وضوح پایین تری داشته باشند (به طور کلی XGA یا WXGA) اما درجه روشنایی بالاتری (3000 لومن) نیز دارند. آنها از فناوری DLP یا LCD برای نمایش استفاده می کنند و دارای لامپ یا منبع نور لیزر هستند. پروژکتورهای تعاملی باید با کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده شوند.
انواع پروژکتورهای تعاملی چیست؟
پروژکتورهای تعاملی را می توان به طور کلی بر اساس عملکرد آنها به دو نوع طبقه بندی کرد:
پروژکتورهای تعاملی DLP
پروژکتورهای تعاملی DLP از یک قلم دیجیتال برای تسهیل تعامل با صفحه استفاده می کنند. آنها یک الگوی خاص را در تصویر پیش بینی شده تعبیه می کنند. این الگو به سرعت ظاهر می شود و ناپدید می شود به طوری که چشم انسان نمی تواند آن را تشخیص دهد. با این حال، قلم دیجیتال می تواند الگوی تعبیه شده را تشخیص دهد. این به پروژکتور تعاملی DLP اجازه می دهد تا حرکت قلم را ردیابی کند. همانطور که کاربر قلم را بر روی صفحه حرکت می دهد، همین امر در تصویر نمایش داده شده به صورت دیجیتالی منعکس می شود. کاملاً شبیه استفاده از ماوس است. پروژکتورهای تعاملی DLP از لمس انگشت پشتیبانی نمی کنند.
پروژکتورهای تعاملی مادون قرمز
پروژکتورهای تعاملی مادون قرمز یک دوربین و یک یا چند سنسور مادون قرمز دارند. ماژول تشخیص لمسی آن یک پرتو نور مادون قرمز بر روی صفحه نمایش ساطع می کند. یک قلم دیجیتال هر زمان که صفحه نمایش یا تخته سفید را لمس کند، نور مادون قرمز را به پروژکتور منعکس می کند. این به دوربین اجازه می دهد تا حرکت قلم را روی صفحه نمایش ردیابی کند. همانطور که کاربر چیزی را با قلم می نویسد یا برجسته می کند، همین موضوع به صورت دیجیتالی در تصویر منعکس می شود. پروژکتورهای تعاملی مادون قرمز برای کار کردن به یک خط دید بین قلم و پروژکتور نیاز دارند. برخی از پروژکتورهای تعاملی مادون قرمز از عملکرد لمس انگشت نیز پشتیبانی می کنند. آنها به شما اجازه می دهند سطوح استاندارد را به صفحه نمایش لمسی تعاملی تبدیل کنید.
مزایای استفاده از پروژکتور تعاملی
استفاده از پروژکتورهای تعاملی نسبت به پروژکتورهای سنتی مزایای زیادی دارد.
کیفیت ارائه را بهبود می بخشد
مزیت اصلی پروژکتورهای تعاملی این است که به طور قابل توجهی کیفیت ارائه را بهبود می بخشند. مربی یا مجری می تواند افکار و دیدگاه های خود را بهتر بیان کند. آنها می توانند متن را برجسته کنند، گرافیک بکشند، و با ارائه تعامل داشته باشند. این به آنها اجازه می دهد تا بر نکات خود تأکید کنند و آنها را بهتر توضیح دهند. با پروژکتورهای سنتی، آنها فقط می توانند از طریق اسلایدها جابجا شوند، اما یک پروژکتور تعاملی به آنها اجازه می دهد کارهای بیشتری انجام دهند. کیفیت کلی ارائه را بهبود می بخشد.
تعامل بیننده را افزایش می دهد
پروژکتورهای تعاملی به طور قابل توجهی تعامل بیننده را بهبود می بخشد. وقتی افراد در حال مشاهده یک نمایش اسلاید هستند، ممکن است از تعامل خارج شوند. این امر به ویژه برای دانش آموزان در کلاس درس صادق است. یک پروژکتور تعاملی به معلم یا مجری اجازه می دهد تا با هیئت مدیره تعامل داشته باشد. بینندگان به جای توضیح شفاهی، زمانی که مجری در حال تعامل با هیئت است، توجه بیشتری می کنند. هنگام استفاده از نشانه های بصری همراه با توضیح شفاهی، ممکن است برخی از دانش آموزان درک درس ها را آسان تر کنند. اگر فرصتی برای تعامل با نمایشگرهای لمسی تعاملی داشته باشند، ممکن است با تمایل بیشتری در کلاس درس شرکت کنند.
اعمال تغییرات در زمان واقعی
پروژکتورهای تعاملی برای افراد و سازمان هایی که باید پیشنهادات خود را به مشتریان خود ارائه دهند مفید است. افراد حرفه ای، مانند معماران و توسعه دهندگان وب، می توانند در زمان ارائه پروژه ها به مشتریان، تغییراتی در زمان واقعی در ارائه های خود ایجاد کنند. به طور سنتی، آنها باید تغییرات مورد نیاز را در رایانه انجام دهند. با نمایشگرهای لمسی تعاملی، آنها می توانند ارائه را مطابق با نیازهای مشتری تنظیم کنند و حتی نشان دهند که پروژه پس از اجرای تغییرات پیشنهادی چگونه خواهد بود. پروژکتورهای تعاملی می توانند به آنها در به دست آوردن مشتریان بیشتر کمک کنند.
افزایش بهره وری
یک پروژکتور تعاملی بهره وری معلمان و مجریان را افزایش می دهد. آنها مجبور نخواهند شد زمانی را صرف نوشتن و پاک کردن تخته های سفید کنند زیرا می توانند ارائه های قابل ویرایش را آماده کنند. نیازی به نوشتن تک تک اطلاعات روی تابلو نخواهد بود. این باعث صرفه جویی در وقت آنها می شود و همچنین به آنها اجازه می دهد تا روی ارائه تمرکز کنند. هنگام نوشتن روی تخته، ارائه دهنده ممکن است موضوع مهم بحث را فراموش کند. با یک پروژکتور تعاملی، آنها می توانند ارائه را از قبل انجام دهند و برای اطمینان از پوشش همه موضوعات مورد نیاز، آن را بررسی کنند. آنها مجبور نخواهند شد در جلسه دیگری در مورد موضوع مشابه صحبت کنند، فقط به این دلیل که چند نکته را از دست داده اند.
محیط دوستانه
پروژکتورهای تعاملی برای محیط زیست بهتر هستند. آنها استفاده از کاغذ را برای ایجاد سخنرانی یا ارائه به حداقل میرسانند. ارائه را می توان از طریق اینترنت با دانش آموزان یا مشتریان به اشتراک گذاشت. آنها می توانند بدون نیاز به چاپ کردن یا یادداشت برداری روی کاغذ، به ارائه در لپ تاپ، تلفن هوشمند یا رایانه خود دسترسی داشته باشند. با به حداقل رساندن استفاده از کاغذ، پروژکتورهای تعاملی به کنترل کربن جهانی کمک می کنند.
پروژکتورهای تعاملی در حال تبدیل شدن به یک ابزار ضروری برای موسسات و دفاتر آموزشی هستند. آنها ارائه ها را سرگرم کننده و هیجان انگیز می کنند و در عین حال مزایای متعددی را ارائه می دهند. پذیرش آنها در حال افزایش است زیرا موسسات و سازمان های بیشتری به مزایای آنها پی می برند.
البته! اگر به دنبال پروژکتورهای تعاملی هستید، در اینجا چند مدل معروف را معرفی میکنم:
- سری Epson BrightLink:
- Epson BrightLink 710Ui: این پروژکتور روشنایی بالا و ویژگیهای تعاملی گستردهای دارد.
- Epson BrightLink 1485Fi: دارای وضوح بالا و قابلیتهای تخته سفید تعاملی است.
- پروژکتورهای BenQ:
- BenQ MW855UST: ویژگیهای تعاملی و پرتاب کوتاه فوقالعادهای دارد.
- BenQ LH890UST: با وضوح 4K و گزینههای تعاملی گسترده شناخته شده است.
- پروژکتورهای Sony:
- Sony VPL-SW635C: کامپکت و دارای قابلیتهای لمسی تعاملی است.
- Sony VPL-EW545: ویژگیهای تعاملی خوب و روشنایی بالا را ارائه میدهد.
- پروژکتورهای Ricoh:
- Ricoh PJ WXC1110: کامپکت و برای اتاقهای کوچک تا متوسط مناسب است.
- Ricoh PJ WX4152NI: به خاطر تطبیقپذیری و راحتی استفاده شناخته شده است.
- پروژکتورهای SMART Technologies:
- SMART SBID-687P: ترکیبی از نمایشگر تعاملی و پروجکشن برای یادگیری تعاملی.
- SMART SBID-7286: نمایشگر تعاملی بزرگتر با ویژگیهای پیشرفته.
این مدلها از نظر فاصله پرتاب، وضوح و قابلیتهای تعاملی تفاوتهایی دارند، بنابراین بر اساس نیازهای خاص خود، مانند اندازه اتاق یا سطح تعامل مورد نظر، انتخاب کنید.
منبع: projectorsavvy